2017 Saç  Rengi Modası

Her yıl teknolojinin gelişmesi ve seçeneklerin artması ile saç modasını da takip etmek zorlaşıyor. Birbirinden farklı renkler ve saç kesimi seçenekleri olması bu yılın en çok tercih edilen modellerini görmemizi zorlaştırabilir.

2017 saç

2017 saç

Hangi Renkler Daha Moda?

Bu yıl yine sarı ve kahverengi tonları çok moda. Ancak doğallıktan uzaklaşmamakta fayda var. Her geçen gün daha doğal saç seçenekleri popüler oluyor.

Eğer ombre sevenlerdenseniz bu yıl ombre halen rövanşta. Ancak bu yıl trend olan eccaile tekniğini de deneyebilirsiniz. Daha doğal bir görüntü sunan bu teknikte birbirine yakın üç farklı ton saçlarınıza uygulanıyor.

2017 saç modası

2017 saç modası

Benim tercihim sarıdan yana diyenlere ise dumanlı sarı bu yıl çok moda.  Sarının daha hoş bir tonu olan dumanlı sarı daha seksi bir görünüm kazanmanıza yardımcı olacak.

Bu yıl doğal tonların çok moda olduğunu söylemiştik. Koyu kahve en yoğun tonları ile karşımıza çıkıyor. Kullanacağınız kahve tonunun aralarına birkaç ton açığını yerleştirerek daha havalı bir görünüme kavuşabilirseniz.

2017’de en moda renklerden biri de kızıl. Hiç eskimeyen ve her daim popüler olan kızıl tonlarında bu yıl daha çok bakır kızılı öne çıkıyor. Eğer kızıl rengi sürekli bakımını yaptırarak kullananlardansanız bu renk sizi ön plana çıkartacak.

Leave a Reply