Hamilelikte Nasıl Giyinmeli?

Gebelik süreci anne adayları her anlamda ciddi şekilde değişimleri beraberinde getirebiliyor. Birçok anne adayı hamilelik dönemi boyunca kendini kalın kıyafetlerin arkasına saklıyor ve şık olma konusunu asla aklına getirmiyor. Halbuki artık değişen moda kavramı ile anne adayları hamilelik dönemleri boyunca şık olmayı başarıyorlar.

giyim

giyim

Hamile Kadınlar Ne Tarz Ürünler Tercih Etmelidir?

Genel olarak hamileliğin ilk üç ayında hamile kıyafetleri giyilmesine gerek yoktur. Vücut bu dönemde çok fazla değişime uğramaz. Üçüncü ayın sonlarına gelirken bol elbiseler ya da tunikler hamile olan kadınların rahat bir şekilde hareket etmesine yardımcı olacaktır.

Üçüncü ayın bitmesi ile beraber artık kilo alımı ve karnın belirginleşmesi de başlamış olacaktır. Dolayısıyla bu dönemden itibaren artık yeni kıyafetler alınmaya başlanabilecektir. Bu aşamada dikkat edilmesi gereken en önemli şey kadınların kendi bedenlerinden çok büyük ve geniş kıyafetler seçmemesi. Çünkü bu tarz kıyafetler kadınları olduğundan iri ve şişman gösterecektir.

hamilelik modası

hamilelik modası

Birçok kadın yalnızca hamilelik kıyafetleri satan mağazalara giderek buralardaki parçalar arasından seçim yapmaya özen gösteriyorlar. Fakat artık birçok mağaza da dökümlü elbiseler, tunikler ve bel kısmı ayarlanabilen taytlar konusunda da oldukça geniş seçenekleri kadınlara sunuyor.

Bu dönemde kadınlar ne çok bol ne de çok dar kıyafetler seçmelidir. V yakalı, esneyebilen kumaşlara sahip olan kıyafetler; kadınların hamilelik dönemlerini sorunsuz bir şekilde geçirmelerine yardımcı olacaktır.

Leave a Reply